Zonnepanelen

De specialist op gebied van zonnepanelen.

Direct besparen op je energierekening met
zonnepanelen?

Duurzame energiebron
Lagere energiekosten
Bijdragen aan een beter milieu
Waardestijging van uw woning
Gunstiger energielabel
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

Verwarm je huis met minder aardgas!

Lager gasverbruik tot wel 70%
Lagere energiekosten
Verminder CO2 uitstoot
Overheidssubsidie op je aanschaf
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

All-season comfort, één systeem, grenzeloos genieten.

Verkoelen of verwarmen
Stookseizoen kan worden verkort
Gericht verwarmen van een ruimte
Zorgt voor schone lucht in huis
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

Zonnepanelen van Cell-Tech

Ontdek de voordelen van zonnepanelen

Duurzame energiebron

Zonnepanelen maken gebruik van de onuitputtelijke energiebron zonlicht, waardoor ze een duurzame en schone energiebron zijn.

Lagere energiekosten

Door zonnepanelen te installeren, kunt u uw eigen stroom opwekken, wat kan leiden tot lagere energiekosten.

Goed voor het milieu

Zonnepanelen helpen bij het verminderen van uw CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een betere leefomgeving voor ons allemaal.

Geen aanbetaling

Bij ons betaal je pas na de installatie wanneer alles naar wens is opgeleverd.

Geregeld van A tot Z

Professionale en efficiënte installatie

Onze team van gekwalificeerde professionals zorgen ervoor dat de installatie snel, efficiënt en vakkundig wordt uitgevoerd.

Gecertificeerde professionals
Garantie & services
Uitsluitend A-merken
Veilige werksituatie
Stap 1

Veilige werksituatie

Één van de adviseurs controleert het huis en het dak. Na het schouwen wordt de installatie gestart.

Voorbereiding in de meterkast
Stap 2

Voorbereiding in de meterkast

De monteurs prepareren de bekabeling op het dak en in het huis.

Installatie van zonnepanelen
Stap 3

Installatie van zonnepanelen

De zonnepalen worden volgens plan geplaatst en aangesloten op de omvormer.

Opstarten van het systeem en app
Stap 4

Opstarten van het systeem en app

Onze monteurs zorgen dat het systeem wordt opgestart en geven je uitleg over het gebruik van de app.

Serviceplan
stap 5

Serviceplan

Wij bieden onze klanten een garantieperiode van 10 jaar op de door ons geïnstalleerde zonnepanelen.

realtime inzicht

Direct inzicht
met de app!

Met de app van Growatt of Enphase heeft u direct inzicht in de prestaties van uw zonnepanelen. U kunt gemakkelijk de opbrengst van uw panelen volgen en analyseren, waardoor u snel kunt inspelen op veranderingen in uw energieproductie. De app geeft u in real-time toegang tot belangrijke gegevens, zoals de hoeveelheid opgewekte energie en de huidige opbrengst van de dag. Of u nu op zoek bent naar informatie over de efficiëntie van uw panelen of wilt controleren of alles goed functioneert, met de app heeft u alles snel en gemakkelijk bij de hand.

serviceplan

Betrouwbaarheid van onze zonnepanelen

Wij bieden onze klanten een garantieperiode van 10 jaar op onze geïnstalleerde zonnepanelen. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en de professionaliteit van onze installateurs, en willen onze klanten daarom de zekerheid bieden dat hun zonnepanelen in goede staat zijn.

Tijdens de garantieperiode zijn wij verantwoordelijk voor het verhelpen van eventuele defecten of problemen die zich voordoen, zonder extra kosten voor onze klanten. Onze technische dienst staat klaar om snel en efficiënt problemen op te lossen, zodat uw zonnepanelen weer optimaal kunnen presteren.

Financiering

Financiering van zonnepanelen

Het investeren in zonnepanelen kan een verstandige keuze zijn voor zowel uw portemonnee als het milieu. Maar het kan een behoorlijke investering zijn. Daarom bieden wij financieringsmogelijkheden aan voor onze klanten, zodat het voor iedereen toegankelijk is om zonnepanelen te installeren.

Met de financieringsmodule kunt u berekenen hoeveel u maandelijks zou moeten betalen voor uw zonnepanelen, rekening houdend met de financiële opties die wij bieden. U kunt de financieringsperiode en het totale leenbedrag selecteren om een nauwkeurige berekening te krijgen van uw maandelijkse kosten.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze financieringsmogelijkheden of als u hulp nodig heeft bij het gebruik van de financieringsmodule. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie.

Wat onze klanten willen weten

Veelgestelde vragen

Waarom zonnepanelen van Cell-Tech kopen?

Bij Cell-tech ben je verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen die niet alleen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen, maar ook een optimale energieopbrengst garanderen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het juiste aantal panelen op basis van jouw specifieke energiebehoeften. Wat Cell-tech echt onderscheidt, is de toewijding aan uitstekende klantenservice, innovatie, garantie op betrouwbaarheid, en een sterke betrokkenheid bij duurzaamheid op zowel lokaal als milieuvriendelijk niveau. Kies voor Cell-tech en investeer in een groene toekomst met vertrouwen.

Wat is de prijs van zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen bij Cell-tech varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type zonnepaneel, de capaciteit, installatiekosten en eventuele bijkomende services. Om een nauwkeurige prijsinschatting te ontvangen en het meeste uit je investering te halen, raden we aan om contact op te nemen met onze deskundige adviseurs. Zij kunnen jouw specifieke situatie evalueren, je energiebehoeften in kaart brengen en een gepersonaliseerde offerte verstrekken die aansluit bij jouw budget en duurzaamheidsdoelen.

Hoe werkt de salderingsregeling?

De salderingsregeling houdt in dat de elektriciteit die je met zonnepanelen opwekt en teruglevert aan het elektriciteitsnet, wordt verrekend met de elektriciteit die je afneemt. Als je meer elektriciteit opwekt dan je verbruikt, wordt het overschot verrekend met toekomstige elektriciteitsafname. Dit betekent dat je feitelijk de kilowatturen die je teruglevert 'ruilt' tegen dezelfde prijs als de kilowatturen die je afneemt. Het is belangrijk op te merken dat de regels omtrent saldering kunnen variëren en dat het raadzaam is om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de regelgeving die van invloed kunnen zijn op deze regeling.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?


ChatGPTDe opbrengst van zonnepanelen wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de locatie, oriëntatie van de panelen, hellingshoek, schaduwvorming en de kwaliteit van de zonnepanelen zelf. Over het algemeen kan een goed ontworpen en geïnstalleerd zonnestroomsysteem in een zonnige regio jaarlijks tussen de 1.000 en 1.500 kilowattuur per kilowattpiek (kWh/kWp) produceren. Het is echter essentieel om een professionele evaluatie te laten uitvoeren om een nauwkeurige schatting te krijgen, rekening houdend met specifieke omgevingsfactoren en individuele behoeften.

Is er nog subsidie op zonnepanelen?

Er zijn geen landelijke subsidies voor zonnepanelen. Wel zijn er verschillende financiële regelingen die het voor jou eenvoudiger maken om te gaan verduurzamen. Hierdoor is het ook in 2023 aantrekkelijk om te kiezen voor zonnepanelen.

De btw op zonnepanelen is afgeschaft in 2023, wat betekent dat voor mij?

Vanaf 1 januari 2023 is de btw op zonnepanelen verlaagd naar 0 procent. Voorheen moest je de btw op zonnepanelen achteraf terugvragen; nu hoeft dat niet meer

Hoe werken zonnepanelen en hoe bespaar je ermee?

Zonnepanelen werken door zonlicht om te zetten in elektriciteit met behulp van fotovoltaïsche cellen. Deze cellen bevatten halfgeleiders die bij blootstelling aan zonlicht elektronen vrijmaken, waardoor er een gelijkstroom ontstaat. Een omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom, die geschikt is voor gebruik in huishoudens. Door zonnepanelen te installeren, genereer je zelf elektriciteit, waardoor je afhankelijkheid van het reguliere elektriciteitsnet vermindert. Dit resulteert in besparingen op je energierekening, omdat je de door je zonnepanelen opgewekte elektriciteit direct kunt gebruiken en eventueel overschot teruglevert aan het net, waardoor je mogelijk in aanmerking komt voor saldering. Hierdoor realiseer je niet alleen lagere energiekosten, maar draag je ook bij aan duurzaamheid door gebruik te maken van een hernieuwbare energiebron.

Interesse gewekt? Vraag nu direct een offerte aan!

Ontdek de kracht van duurzaamheid met zonnepanelen, hybride warmtepomp en airconditioning - de ideale combinatie om uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. Benieuwd naar uw potentiële besparingen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij ons. Binnen enkele dagen ontvangt u een op maat gemaakt voorstel, waarin we uitgebreid ingaan op de mogelijkheden voor uw situatie.