Warmtepompen

Bespaar direct op je gasverbruik met een warmtepomp

Direct besparen op je energierekening met
zonnepanelen?

Duurzame energiebron
Lagere energiekosten
Bijdragen aan een beter milieu
Waardestijging van uw woning
Gunstiger energielabel
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

Verwarm je huis met minder aardgas!

Lager gasverbruik tot wel 70%
Lagere energiekosten
Verminder CO2 uitstoot
Overheidssubsidie op je aanschaf
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

All-season comfort, één systeem, grenzeloos genieten.

Verkoelen of verwarmen
Stookseizoen kan worden verkort
Gericht verwarmen van een ruimte
Zorgt voor schone lucht in huis
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

Snelste manier van verduurzamen

Bespaar deze winter al met gas met een hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Daarmee kun je tot 70% besparen op je gasverbruik. Je verlaagt je energierekening én je CO₂-uitstoot. Beter voor het milieu. Klinkt goed toch? Ontdek hier alles over hybride warmtepompen of vraag online gratis advies aan. Zo kan je deze winter al gas besparen!

De voordelen op een rij

Waarom kiezen voor een warmtepomp

Lagere energierekening

Je stroomverbruik neemt toe, maar je gasverbruik neemt veel meer af. Hierdoor bespaar je meer aan gas dan dat je extra voor elektriciteit betaalt.

Aantrekkelijke subsidie

Je kunt subsidie krijgen als je een warmtepomp koopt. Ook zijn er duurzaamheids-leningen tegen een lagere rente beschikbaar.

Goed voor het milieu

De hybride warmtepomp zorgt ervoor dat je cv-ketel minder vaak aan gaat. Zo verminder je je CO₂-uitstoot. Goed voor het milieu.

Verbeterd energielabel

Met een hybride warmtepomp verbeter je het energielabel van je huis met 1 of 2 stappen. En weet je wat zo mooi is? Je huis kan ervan in waarde stijgen.

Een warmtepomp kopen

Welke waterpomp is geschikt voor je woning?

Wil je een comfortabel warm huis met een laag gasverbruik? Met een warmtepomp is het mogelijk! De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zodat je geen of minder gas nodig hebt om je woning te verwarmen. Je ziet deze besparing direct terug op je jaarnota. En wist je dat je met de ISDE-subsidie een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt?

Remeha Elga Ace

4 KW

Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
€2400,- ISDE-subsidie
Zeer compact
Met iedere cv-ketel te combineren
Verwarmbaar tot 200m3

In elke type woning en met bijna iedere cv-ketel te combineren.

Remeha Elga Ace

6 KW

Beste prijs/prestatieverhouding in de markt
€2700,- ISDE-subsidie
Zeer compact
Met iedere cv-ketel te combineren.
Verwarmbaar tot 400m3

In elke type woning en met bijna iedere cv-ketel te combineren.

Remeha Elga Ace

4 kW
€2400,- ISDE-subsidie
Zeer compact
Geschikt voor verwarmen en tapwater
Offerte aanvragen

Daikin Intergas

5 kW
€2550,- ISDE-subsidie
Zeer compact
Geschikt voor verwarmen en tapwater
Offerte aanvragen

Remeha Elga Ace

6 kW
€2700,- ISDE-subsidie
Zeer compact
Geschikt voor verwarmen en tapwater
Offerte aanvragen

Daikin Intergas

8 kW
€2850,- ISDE-subsidie
Zeer compact
Geschikt voor verwarmen en tapwater
Offerte aanvragen

Daarom kies je voor Remeha Elga Ace

Eén van de belangrijke voordelen van de Elga Ace is dat deze makkelijk te combineren is met bijna iedere cv-ketel. Dat betekent dat je je huidige cv-installatie kunt gebruiken om te verduurzamen én te besparen. Investeren in een nieuwe cv-ketel hoeft pas op het moment dat je huidige cv-ketel aan vervanging toe is.Daarnaast kan de Elga Ace worden toegepast in bijna iedere woning. Zo kan jij starten met verduurzamen én besparen, ongeacht of je woning vloerverwarming dan wel radiatoren heeft.

bron: www.remeha.nl

Zonnepanelen van Cell-Tech

Combineer het met zonnepanelen

Met een hybride warmtepomp bespaar je tot 70% op je gasverbruik, maar de warmtepomp verbruikt wel stroom. Deze stroom kun je duurzaam opwekken met je eigen zonnepanelen. Zo bespaar je op je gasverbruik. En maak je optimaal gebruik van je zonne-energie. Een slimme combinatie.

Wat onze klanten willen weten

Veelgestelde vragen

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een kleine warmtepomp die met je cv-ketel samenwerkt. Daardoor verbruik je minder aardgas. De warmtepomp werkt op stroom en haalt warmte uit de buitenlucht of ventilatielucht om je huis mee te verwarmen. Op veel dagen zorgt de warmtepomp voor de warmte in huis. De cv-ketel springt bij als het heel koud is of als het huis snel warm moet worden. De cv-ketel zorgt ook voor warm tapwater. Een hybride warmtepomp kan in vrijwel ieder huis. Je hebt er wel meer aan als je je woning tegelijk beter isoleert.

Waarom is een hybride warmtepomp  duurzaam en zuinig?

Een hybride warmtepomp haalt energie (warmte) uit de buitenlucht of ventilatielucht. De pomp verbruikt stroom maar kan door de ‘gratis’ warmte uit de lucht meer warmte leveren dan de stroom die hij verbruikt: van 1 kWh stroom maakt hij 3,5 tot 5 kWh warmte. Daardoor ga je besparen op je energieverbruik. Omdat je ook minder aardgas gaat verbruiken, gaat je CO2-uitstoot voor verwarming en warm water gemiddeld met 30 procent omlaag. En de CO2-winst wordt steeds groter als in de toekomst de stroom groener wordt door meer zon- en windenergie.

Is elk huis geschikt voor een hybride warmtepomp?

Ja, een hybride warmtepomp kan altijd. Hij werkt namelijk samen met je cv-ketel. De cv-ketel springt bij als het heel koud is buiten, of als je huis snel warm moet worden. Milieu Centraal raadt wel aan om bij een hybride warmtepomp te kijken naar de isolatie van je huis. Je haalt meer uit een hybride warmtepomp als je huis beter geïsoleerd wordt.Er bestaan ook volledig elektrische warmtepompen. Daarbij heb je geen cv-ketel meer. Niet elk huis is geschikt voor zo'n volledig elektrische warmtepomp, daarvoor heb je goede isolatie nodig.

Waar komt de hybride warmtepomp in huis?

In huis komt in de buurt van de cv-ketel een klein kastje (30-30-60 cm) met een warmtewisselaar te hangen. De meeste hybride warmtepompen halen warmte uit de buitenlucht. Dan komt er buiten een apparaat dat lijkt op een airco, de buitenunit. Die kun je op allerlei plekken neerzetten, bijvoorbeeld tegen de buitenmuur, op het dak van een schuur of op het terras. In de buitenunit zit een ventilator die warmte uit de buitenlucht haalt.

Hoeveel geluid maakt een hybride warmtepomp?

De ventilator van de buitenunit maakt geluid als hij draait. Dat is alleen als je de verwarming aan hebt, dus in de late herfst, winter en het vroege voorjaar. Dan heb je de ramen overdag meestal dicht en hoor je de ventilator sowieso minder goed. ’s Nachts zet je de thermostaat lager, waardoor de warmtepomp minder vaak aanslaat (in elk geval niet als je net naar bed bent gegaan). Verder is het heel persoonlijk hoe mensen geluid ervaren en of ze er last van hebben. De meeste mensen vinden het geluid niet storend. Twijfel je of jij het geluid vervelend zal vinden? Ga eens luisteren bij iemand die een warmtepomp heeft en ontdek hoe jij het geluid ervaart.

Interesse gewekt? Vraag nu direct een offerte aan!

Ontdek de kracht van duurzaamheid met zonnepanelen, hybride warmtepomp en airconditioning - de ideale combinatie om uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. Benieuwd naar uw potentiële besparingen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij ons. Binnen enkele dagen ontvangt u een op maat gemaakt voorstel, waarin we uitgebreid ingaan op de mogelijkheden voor uw situatie.