Airco's

Ontdek het comfort van een optimaal klimaat; airconditioning.

Direct besparen op je energierekening met
zonnepanelen?

Duurzame energiebron
Lagere energiekosten
Bijdragen aan een beter milieu
Waardestijging van uw woning
Gunstiger energielabel
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

Verwarm je huis met minder aardgas!

Lager gasverbruik tot wel 70%
Lagere energiekosten
Verminder CO2 uitstoot
Overheidssubsidie op je aanschaf
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

All-season comfort, één systeem, grenzeloos genieten.

Verkoelen of verwarmen
Stookseizoen kan worden verkort
Gericht verwarmen van een ruimte
Zorgt voor schone lucht in huis
Offerte aanvragen

Binnen 60 seconden geregeld

De voordelen op een rij

Waarom kies je voor een airconditioning?

Ultiem comfort

Vergeet de drukkende hitte in de zomer en geniet van aangename koelte in elke kamer van uw huis of kantoor. Met onze hoogwaardige airconditioningsystemen ervaart u het ultieme comfort, ongeacht de buitentemperatuur.

Gezonde luchtkwaliteit

Adem schone, gefilterde lucht in. Onze airconditioners zijn uitgerust met filtersystemen die allergenen, stof en andere verontreinigingen uit de lucht verwijderen. Zorg voor een gezondere leefomgeving voor u en uw dierbaren.

Energie-efficiëntie: milieu

Maak kennis met energiezuinige oplossingen die niet alleen comfort bieden, maar ook uw energierekening onder controle houden. Onze airconditioners zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie.

Airconditioning

Ontdek onze diverse airconditioning modellen

Geniet het hele jaar door van comfort in huis met geavanceerde, efficiënte verwarmings- en koelingstechnologie. Ontdek hieronder onze diverse selectie van hoogwaardige airconditioning modellen die zijn ontworpen om aan verschillende eisen en ruimtes te voldoen. Of u nu op zoek bent naar krachtige koeling, energie-efficiëntie, of een combinatie van beide, wij hebben het perfecte model voor u.

Daikin

Hoge energie efficiëntie
Flash streamer technologie
Comfort en gemakt
Duurzaam

Panasonic

Optimale verwarming en koelcomfort
Verbeterde binnenlunchkwaliteit
Milieuvriendelijk
Geïntegreerde Nanoe X Technologie

LG

Energie efficiëntie
Langere levensduur
Behoud van optimale temperatuur
Laat geluidsniveau
Airconditioning

Topkwaliteit: Waarom Daikin, LG en Panasonic?

Bij Cell-Tech kiezen we bewust voor Daikin, LG en Panasonic als onze voorkeursmerken voor airconditioning. Deze merken worden geroemd om hun geavanceerde technologieën, betrouwbare prestaties en toewijding aan energie-efficiëntie. Of het nu gaat om Daikin's innovatie, LG's gebruiksgemak of Panasonic's combinatie van stijl en functionaliteit - met deze merken bieden wij hoogwaardige oplossingen voor uw klimaatbehoeften."

app

Optimaal klimaat- comfort, altijd binnen handbereik!

Of u nu kiest voor Daikin, Panasonic of LG - de controle over uw binnenklimaat gaat verder dan de standaard afstandsbediening. Beheer eenvoudig uw airconditioning systemen. Stel uw ideale temperatuur in, reguleer de luchtstroom en geniet moeiteloos van comfort, waar u ook bent. Ontdek de vrijheid van totale klimaatbeheersing, ongeacht het merk dat u kiest.

Wat onze klanten willen weten

Veelgestelde vragen

De verschillende soorten aircosystemen

Het binnendeel van het aircosysteem bevindt zich in de woning en levert de geconditioneerde lucht in de ruimte.De keuze voor een binnendeel hangt af van je specifieke behoeften, maar het is ook belangrijk om te begrijpen hoe het systeem in zijn geheel werkt. Er zijn verschillende aircosystemen, elk met zijn eigen unieke eigenschappen. Een van de populairste soorten die in woningen worden gebruikt is het splitsysteem. Deze is verdeeld in twee onderdelen: het binnendeel en het buitendeel. Bij het verwarmen haalt het buitendeel warmte uit de buitenlucht. Deze warmte wordt dan naar binnen geblazen via het binnendeel. Wanneer je je woning wilt afkoelen, verloopt dit proces juist andersom.

Hoe werkt een airco met buitendeel?


Een airco bestaat normaal gesproken uit twee delen: het binnendeel en het buitendeel. Dit worden over het algemeen 'splitsystemen' genoemd.Het buitendeel, dat aan een buitenmuur of in een tuin of op een dak wordt gemonteerd, vormt het deel van de airco dat de compressor, de ventilator, de printplaat en de warmtewisselaar bevat. Het buitendeel comprimeert het koudemiddel dat door het bijbehorende binnendeel warmte of kou in de ruimte onttrekt of afgeeft.

Waar kan het buitendeel van een airco worden geïnstalleerd?

Om een airco optimaal te laten functioneren, is het van essentieel belang dat het systeem correct wordt geïnstalleerd. Alleen een bevoegde monteur mag de installatie uitvoeren. Bovendien dient het systeem op een geschikte plek te worden geïnstalleerd. Het oppervlak moet het gewicht van het systeem kunnen dragen en bestand zijn tegen de trillingen. Daarnaast moet er ook voldoende ruimte zijn voor de luchtstroom, koelleidingen en stroomkabels. Planten of struiken in de buurt van de airco moeten op minstens één meter afstand staan en regelmatig worden gesnoeid. De airco moet bovendien worden geïnstalleerd op een plek die gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud.

Interesse gewekt? Vraag nu direct een offerte aan!

Ontdek de kracht van duurzaamheid met zonnepanelen, hybride warmtepomp en airconditioning - de ideale combinatie om uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. Benieuwd naar uw potentiële besparingen? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan bij ons. Binnen enkele dagen ontvangt u een op maat gemaakt voorstel, waarin we uitgebreid ingaan op de mogelijkheden voor uw situatie.