Over het plan van Cell-Tech

       Zon en wind leveren inmiddels de goedkoopste vorm van energie.

Cell-Tech laat haar klanten hier slim van profiteren.

Samen zijn we volop bezig met de elektrificatie van Nederland.

Het begint met zonnepanelen

 

  • De #1 van Nederland

    Sinds 2012 heeft Cell-Tech meer dan 20.000 woningen voorzien van zonnepanelen. Door onze vernieuwende aanpak zijn we één van de van beste van Nederland .

  • Leidend in klanttevredenheid

    Onze visie is simpel: we behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Cell-Tech leidt de branche met een klanttevredenheid van gemiddeld een 9.2.

  • Altijd een eerlijk advies

    De beste oplossing voor de klant. Dat is en blijft de basis voor een Cell-Tech aanpak. Zelfs als dit extra kosten of minder omzet voor ons betekent. Om deze reden kiezen wij er bijvoorbeeld voor om geen huurconcept aan te bieden.

 

 

 
 

 

Zonnepanelen van Cell-Tech

Een slim duurzaam energienet, daar geloven wij in. Dit begint met het installeren van zonnepanelen op ieder geschikt dak. Met de app heb je altijd veilig inzicht in de opbrengsten van jouw zonnepanelen en ben je voorbereid op het energienet van de toekomst.

 

Cell-Tech App & hardware

Met onze apps van solaredge of growatt heb je altijd inzicht in de opbrengsten van jouw zonnepanelen en worden apparaten in jouw woning slim aangestuurd. Zo ben je voorbereid op het energienet van de toekomst.

     Altijd met Cell-Tech DNA

 

Cell-Tech B.V. is in 2013 in Tiel opgericht door Martin de Jong en Tarik Kilic. Beiden hebben al meer dan 14 jaar ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. De zonnepanelen, omvormers e.d. waarmee gewerkt wordt zijn van topkwaliteit. De panelen behoren tot de beste van Europa! Cell-Tech werkt in heel Nederland aan grote en kleine projecten. Sinds 2014 is het bedrijf wegens de grote hoeveelheid aanvragen ook in België gevestigd. Inmiddels zijn er al meer dan 20.000 particuliere woningen voorzien van zonnepanelen en zijn er ruim 250 grote projecten (variërend van 200 tot 3000 panelen per project) succesvol afgerond.

Cell-Tech ontzorgt van A tot Z. Het installatiewerk en de inkoop van de zonnepanelen kunt u allemaal aan ons overlaten. Heeft u de zonnepanelen zelf al ingekocht? Geen probleem! Bij Cell-Tech bent u ook aan het juiste adres wanneer u alleen van onze installatiediensten gebruik wilt maken.